Veelgestelde vragen

Op deze pagina proberen we antwoord te geven op de meest gestelde gebruikersvragen.

Vanaf een ordertotaal van  75,00 Euro zijn de leveringskosten gratis.

Nee, statiegeld wordt apart vermeld op de website en in het afrekengedeelte.

De verzendkosten bedragen  6,95 Euro per bestelling.

Wij verzenden de bestelling – stevig verpakt – met PostNL. In Leiden en omgeving brengen we vaak ook persoonlijk de bestelling omdat we het leuk vinden onze klanten te ontmoeten.

De levertijd is maximaal 3 werkdagen (mits op voorraad)

Ja, dit kan aangegeven worden tijdens het bestelproces. We stellen wel als voorwaarde dat de ontvanger tenminste 18 jaar is. De PostNL bezorger doet een ID-check bij de aflevering.

Ja. Wij hanteren een minimum bestelbedrag van 25 Euro.

Je kunt op dit moment je bestelling niet afhalen. Als wij in de toekomst een fysieke winkel hebben naast de webshop, verandert dit.  

Nee hoor, je kunt de lege flessen/blikken met statiegeld inleveren bij een supermarkt bij jou in de buurt. Lege flessen zonder statiegeld kan je in de glasbak kwijt.

Als er iets niet klopt met de levering, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op (uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket). Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Als jij iets bestelt, hebben we je gegevens nodig om ervoor te zorgen dat we jouw bestelling kunnen bezorgen. Maar we gaan altijd zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om en bewaren de gegevens niet langer dan nodig. We dragen zorg voor jouw gegevens en bewaren ze veilig conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming.